Премиерот Заев ќе даде изјава за медиумите по повод Апостолската посета на Папата Франциск на Република Северна Македонија

Денеска (07.05.2019) со почеток во 13:30 часот, во Медија центарот во Дом на Армијата, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе даде изјава по повод Апостолската посета на Папата Франциск.

Календар Влада: 
E martë, Maj 7, 2019 - 13:30 to 14:00