Прес-конференција на портпаролите на Владата, Бошњаковски и Хоџа

Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, на којашто ќе информираат за одлуките од 134-та седница.

Прес-конференцијата ќе се одржи во четврток (09.05.2019) во Медија центар на Владата, со почеток во 12:00 часот.

Календар Влада: 
Thursday, May 9, 2019 - 12:00 to 13:00