Прес-конференција на портпаролите на Владата, Бошњаковски и Хоџа

Прес-конференцијата на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа на којашто тие ќе информираат за одлуките од 134-та седница. Прес-конференцијата ќе се одржи на 9-ти мај во Медија центар на Владата, со почеток во 12:00 часот.

Календар Влада: 
Четврток, Мај 9, 2019 - 12:00 to 13:00