Изјава на министерката за одбрана, Радмила Шекеринска

Во сабота (11.05.2019) во 14:00 часот пред главниот влез на Владата на РСМ, заменичката на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска ќе даде изјава за медиумите.

Календар Влада: 
Сабота, Мај 11, 2019 - 14:00 to 15:00