Учество и обраќање на Премиерот Заев и министрите Царовска, Адеми и Филипче на конференција „70 години - организирана едукација, рехабилитација и вработување на лица со попреченост во Република Северна Македонија“

Ве информираме дека претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, заедно со министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, како и со министрите за образование и наука и за здравство, Арбер Адеми и Венко Филипче ќе учествуваат на меѓународната научно-стручна конференција, „70 години - организирана едукација, рехабилитација и вработување на лица со попреченост во Република Северна Македонија“, којашто ќе се одржи во четврток (16.05.2019) во Хотел „Капри“ во Битола, со почеток во 13:00 часот.

Календар Влада: 
Thursday, May 16, 2019 - 13:00 to 14:00