Учество и обраќање на премиерот Зоран Заев на настан по повод Светскиот ден на културната разноличност за дијалог и развој

Во вторник (21.05.2019), со почеток во 19:00 часот, во свечената сала во Клубот на пратеници во Скопје, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе се обрати на свечен коктел организиран од Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи, по повод Светскиот ден на културната разноличност за дијалог и развој.
 

Календар Влада: 
E martë, Maj 21, 2019 - 19:00 to 20:00