Конференција за финансирање на граѓанските организации

Во среда (22.05.2019), претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе се обрати на конференцијата „Реформа на системот за државно финансирање на граѓанските организации" во организација на група граѓански организации.

Конференцијата започнува во 10:00 часот во Холидеј Ин. 

Календар Влада: 
E mërkurë, Maj 22, 2019 - 10:00 to 11:00