Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа

Прес-конференцијата на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа кoj ќе информира за одлуките од 136-та седница. 

Прес-конференцијата ќе се одржи во среда (22.05.2019), во Медија центарот на Владата, со почеток во 12:00 часот. 

Календар Влада: 
E mërkurë, Maj 22, 2019 - 12:00 to 13:00