Посета на Северноатлантскиот Совет и генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг на Република Северна Македонија

Посета на Северноатлантскиот Совет и генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг на Република Северна Македонија на 2 и 3 јуни, 2019 година во Скопје.

Календар Влада: 
Sunday, June 2, 2019 (All day) to Monday, June 3, 2019 (All day)