Посета на Северноатлантскиот Совет и генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг на Република Северна Македонија

Посета на Северноатлантскиот Совет и генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг на Република Северна Македонија на 2 и 3 јуни, 2019 година во Скопје.

Календар Влада: 
Недела, Јуни 2, 2019 (Цел ден) to Понеделник, Јуни 3, 2019 (Цел ден)