Посета на Северноатлантскиот Совет и генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг на Република Северна Македонија

Посета на Северноатлантскиот Совет и генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг на Република Северна Македонија на 2 и 3 јуни, 2019 година во Скопје.

Календар Влада: 
E diel, Qershor 2, 2019 (All day) to E hënë, Qershor 3, 2019 (All day)