Покана за втората јавна дискусија за нацрт текст на „Национална стратегија за развој на концептот за едно општество и интеркултурализмот во Република Северна Македонија“ во Битола

Втора од серијата јавни дискусии за нацрт текст на „Национална стратегија за развој на концептот за едно општество и интеркултурализмот во Република Северна Македонија“ на која ќе се обратат, заменик-министерот за локална самоуправа, Дејан Павлески, пратеникот во Собрание, Рубин Земон, како и директорот на Младински културен центар - Битола, Сашо Додовски.

Настанот ќе се одржи во четврток (23.05.2019) во Сала на Совет на општина Битола, со почеток во 11:00 часот.

Календар Влада: 
Четврток, Мај 23, 2019 - 11:00 to 12:00