Премиерот Заев на свеченост по повод Денот на сесловенските просветители и учители, Св. Кирил и Методиј

Во Националната филхармонија во Скопје, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев ќе се обрати на свеченост по повод Денот на сесловенските просветители и учители, Св. Кирил и Методиј, организиран од страна на Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Friday, May 24, 2019 - 16:00 to 17:00