Премиерот Заев и министерот Адеми ќе го пуштат во употреба новиот објект на ОУ „Вера Јоциќ“

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и министерот за образование и наука, Арбер Адеми ќе присуствуваат на настан на којшто ќе биде пуштен во употреба новиот објект на ОУ „Вера Јоциќ“, во населба Хиподром, општина Гази Баба.

Календар Влада: 
Четврток, Мај 30, 2019 - 10:00 to 17:45