Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа

Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа на која информираше за одлуките донесени на 138-мата сединца на Владата.