Обраќање на премиерот Заев на 9-тата Републичка пензионерска ревија на песни, музика и игри - 2019

Во петок (07.06.2019) во 10:00 часот, во Домот на Армијата, премиерот Заев ќе има свое обраќање на отворањето на 9-таѕс Републичка пензионерска ревија на песни, музика и игри 2019 во организација на Сојузот на здруженија на пензионери на Македонија.

Календар Влада: 
Петок, Јуни 7, 2019 - 10:00 to Сабота, Јуни 8, 2019 - 10:45