Премиерот Зоран Заев на Свечена церемонија на дипломираните студенти на Меѓународниот балкански универзитет

Утре, на 10.6.2019 година (понеделник), со почеток во 18:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе се обрати на Свечена церемонија на дипломираните студенти за академската 2018/2019 година во кампусот на Меѓународниот балкански универзитет.

Календар Влада: 
Monday, June 10, 2019 - 18:00 to 19:00