Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Хоџа придружуван од директорот на Државниот студентски центар „Скопје“, Николовски

Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа кoj ќе информира за одлуките од 139-та седница. 

На оваа прес-конференција ќе се обрати и директорот на Државниот студентски центар „Скопје“ - Скопје, Дарио Николовски со повеќе информации за реконструкција на студентскиот дом „Стив Наумов“ во Скопје.

Прес-конференцијата ќе се одржи во Медија центарот на Владата.

Календар Влада: 
E mërkurë, Qershor 12, 2019 - 12:30 to 13:30