Учество и обраќање на Премиерот Зоран Заев на форумот Европа – Вахау

Утре, 15 јуни 2019 година, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе учествува и ќе обрати на форумот Европа – Вахау, којшто ќе се одржи во Република Австрија.

Календар Влада: 
E premte, Qershor 14, 2019 - 11:00 to E shtunë, Qershor 15, 2019 - 17:45