Учество и обраќање на Премиерот Зоран Заев на форумот Европа - Вахау

Во сабота (15.06.2019), претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе учествува и ќе обрати на форумот Европа - Вахау, којшто ќе се одржи во Република Австрија.
 

Календар Влада: 
Saturday, June 15, 2019 - 00:00 to 23:45