Премиерот Заев, министерот за финансии Тевдоски и директорката на УЈП Лукаревска, на прес-конференција за мерката поврат на 15% од платен ДДВ кај граѓаните

Утре, (среда) 19.06.2019 во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, со почеток во 10:00 часот, ќе се одржи прес-конференција на тема поврат на 15% од платен ДДВ кај граѓаните.

На прес-конференцијата ќе се обратат премиерот Зоран Заев заедно со министерот за финансии, Драган Тевдоски и директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска.

Календар Влада: 
Среда, Јуни 19, 2019 - 10:00 to Четврток, Јуни 20, 2019 - 10:45