Потпишување меморандум и претставување на пограничен проект

Утре, 20 јуни 2019 година (четврток) со почеток во 12.00 часот во Свечената сала во Владата на Република Северна Македонија, ќе се одржи настан за потпишување на Меморандум за соработка помеѓу Националниот координативен центар за гранично управување при Владата на Република Северна Македонија, со Асоцијација на превозници Макам Транс Скопје.

Календар Влада: 
E enjte, Qershor 20, 2019 - 12:00 to E premte, Qershor 21, 2019 - 14:45