Прес-конференција на портпаролот на Владата, Хоџа и на портпаролката на МЗШВ, Јанковска

На прес-конференцијата, којашто ќе се одржи утре (20 јуни), во Медија центарот на Владата, со почеток во 11:00 часот, ќе се обрати и Муамет Хоџа кој што ќе информира за одлуките на 140-та седница, а ќе се обрати и Соња Јанковска, портпаролка на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.

Календар Влада: 
Четврток, Јуни 20, 2019 - 11:00 to Петок, Јуни 21, 2019 - 11:45