Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Хоџа

Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа, на којашто информираше за одлуките од 140-та владина седница и на којашто се обрати и Соња Јанковска, портпаролка на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.