Обраќање на премиерот Заев на годишните средби на Холандската Конституенца на Светска банка и Меѓународниот монетарен фонд

Во сабота (22.06.2019) со почеток во 9:30 часот во хотел Мериот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе има свое воведно обраќање на состанокот на Холандската Конституенца на Светската банка и Меѓународниот монетарен фонд во којашто членува и нашата земја, Република Северна Македонија.
 

Календар Влада: 
Сабота, Јуни 22, 2019 - 09:30 to 11:00