Премиерот Заев ќе се обрати на свечениот концерт на НУ Ансамбл Танец по повод 70 години од основањето

Во вторник (25.06.2019), со почеток во 20:15 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе се обрати на свечениот концерт на НУ Ансамбл Танец по повод одбележувањето 70 години од основањето, којшто ќе се одржи во Националната опера и балет.

На овој настан ќе се обрати и директорот на ансамблот Танец, Мартин Вучиќ.

Календар Влада: 
Tuesday, June 25, 2019 - 20:15 to 21:00