Брифинг со проф. д-р Ана Павловска-Данева, претставник на Северна Македонија во ГРЕКО

Bрифинг во Медија центарот на Владата со проф. д-р Ана Павловска-Данева, претставник на Република Северна Македонија во ГРЕКО - Група на држави против корупција на Совет на Европа.

Календар Влада: 
E enjte, Qershor 27, 2019 - 13:00 to 14:00