Прес-конференција на Генералниот Секретар на Владата на Република Северна Македонија, Драги Рашковски

Во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, прес-конференција Генералниот Секретар, Драги Рашковски.

Календар Влада: 
Tuesday, July 2, 2019 - 12:00 to 13:00