Вицепремиерот Анѓушев и МТВ Сугарески на увид и изјави на локација на патен премин Черкезе

Заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања и координација на економските ресори, Кочо Анѓушев и министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, во 14:15 часот, ќе извршат увид и ќе дадат изјави на локацијата каде што товарен воз се излизга од шините на патен премин Черкезе.

Покануваме претставници од медиумите во 14:15 часот на патниот премин Черкезе да ги снимат изјавите на вицепремиерот Анѓушев и министерот Сугарески.

Календар Влада: 
E martë, Korrik 2, 2019 - 14:15 to 15:15