Премиерот Заев, министерот Сугарески и директорот на ЈПДП Китанов на отворањето на Контролниот центар за патарини и патишта

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески и директорот на Јавното претпријатија за државни патишта, Зоран Китанов ќе присуствуваат на отворањето на Контролниот центар за патарини.

Календар Влада: 
E mërkurë, Korrik 3, 2019 - 13:00 to 14:00