Учество и обраќање на премиерот Заев на настан во организација на Центарот за управување со кризи и НАТО, на тема „Дигитализација на системот за менаџирање на кризи“

Во хотел „Александар Палас“ ќе се одржи настан во организација на Центарот за управување со кризи и НАТО, на тема „Дигитализација на системот за менаџирање на кризи“.

На настанот свое обраќање ќе има и претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.  

Календар Влада: 
E mërkurë, Korrik 3, 2019 - 09:30 to 11:30