Премиерот Заев ќе се обрати на свечено отворање на новата фабрика за преработка на месо и месни производи на компанијата „Тиамо“

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе се обрати на свечено отворање на новата фабрика за преработка на месо и месни производи на компанијата „Тиамо“ којашто се наоѓа во село Глумово, Општина Сарај.

Календар Влада: 
Четврток, Јули 4, 2019 - 11:15 to 12:15