Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев

Во вторник (09.07.2019) со почеток во 12:00 часот, во Медија центарот на Владата, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Tuesday, July 9, 2019 - 12:00 to 13:00