Премиерот Зоран Заев и Министерот Адеми на започнување на проектот на МОН - Спортска сала во училиштето „Вера Јоциќ“

Во среда, 10 јули 2019 година, со почеток во 13:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, министерот за образование и наука, Арбер Адеми и градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски ќе имаат свое обраќање по повод започнување на проектот „Изградба на спортска сала во училиштето - Вера Јоциќ, Хиподром, Општина Гази Баба“.

Календар Влада: 
E mërkurë, Korrik 10, 2019 - 13:00 to 14:00