Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата, Хоџа придружуван од министерот за образование и наука Адеми

Во среда, 10 јули 2019 година, со почеток во 14:00 часот во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, потпаролот Муамет Хоџа ќе ја одржи редовната прес-конференција на која ќе информира за одлуките од 143-та седница.

На оваа прес-конференција ќе се обрати и министерот за образование и наука Арбер Адеми.

Календар Влада: 
E mërkurë, Korrik 10, 2019 - 14:00 to 15:00