Посета на премиерот Заев на археолошки локалитет Стоби

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе го посети археолошкиот локалитет Стоби.

Календар Влада: 
Петок, Јули 12, 2019 - 12:30 to 13:30