Прес-конференција на потпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа

Прес-конференцијата на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа на кojа ќе информира за одлуките од 143-тата седница. 

Прес-конференцијата ќе се одржи во среда, 10 јули 2019 година, со почеток во 14:00 часот, во Медија центарот на Владата на РСМ. 

Календар Влада: 
Среда, Јули 10, 2019 - 14:00 to 15:00