Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Хоџа

Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа, на којашто информираше за одлуките од 143-тата владина седница.