Обраќање на премиерот Заев на настан посветен на означување на почеток со работа на новата фабрика на АТС ГРОУП

Во четврток, 11.7.2019 година, во 13:00 часот, во индустриската зона Визбегово, улица 1550, број 17, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе се обрати на настан посветен на почеток со работа на новата фабрика на АТС ГРОУП.

Календар Влада: 
E enjte, Korrik 11, 2019 - 13:00 to 14:00