Премиерот Зоран Заев на отворањето на бензинската станица „Лук Оил“ на регионалниот пат Скопје - Куманово

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе има обраќање на свеченото отворање на бензинската станица на „Лук Оил Македонија“ лоцирана на ул. Методија Андонов Ченто (регионален пат Скопје - Куманово).

Календар Влада: 
E enjte, Korrik 11, 2019 - 10:00 to 11:00