Премиерот Зоран Заев со свое обраќање на отворањето на пречистителната станица во Кочани

Утре 12.07.2019 (петок) со почеток од 14:15 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе се обрати по повод отворањето на пречистителната станица во Кочани.Пречистителната станица се наоѓа во с. Мојанци, пред влезот во Кочани.Во продолжение Ви испраќаме линк од локацијата: https://maps.app.goo.gl/cj9SFokjqmAP8UaT8

Календар Влада: 
Петок, Јули 12, 2019 - 14:15 to 15:15