Прес-конференција на директорот на ДЗС, Аднан Џафероски

Во недела, 14-ти јули 2019 година со почеток во 12:00 часот, во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, директорот на Дирекцијата за заштита и спасување, Аднан Џафероски ќе одржи прес-конференција на која ќе ја презентира кампањата за заштита од пожари

Календар Влада: 
E diel, Korrik 14, 2019 - 12:00 to 13:00