Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев

Денес, со почеток во 13:00 часот, во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
E hënë, Korrik 15, 2019 - 13:00 to 14:00