Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев

Денес, (17 јули), во 11:30 часот, во медија центарот на Владата, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе одржи прес-конференција. По завршувањето на прес-конференцијата, ќе се одржи 145-та редовна седница на Владата на Република Северна Македонија. 

Календар Влада: 
E mërkurë, Korrik 17, 2019 - 11:30 to 12:30