Прес-конференција и потпишување на меморандум за соработка помеѓу МИОА и Канцеларијата за информациски технологии и електронска управа во Владата на Република Србија

Во петок (19.07.2019) со почеток во 10:00 часот, во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски и директорот на Канцеларијата за информациски технологии и електронска управа во Владата на Република Србија, Михаило Јовановиќ ќе одржат заедничка прес-конференција, по што ќе следи потпишување на меморандум за соработка во областа на дигитализацијата.
 

Календар Влада: 
Петок, Јули 19, 2019 - 10:00 to 11:00