Свечено пуштање во употреба на надградениот систем на пречистителната станица за вода за пиење во општина Пробиштип

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и заменик претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Кочо Анѓушев, ќе присуствуваат на настан „Свечено пуштање во употреба на надградениот систем на пречистителната станица за вода за пиење во општина Пробиштип“ и посета на словенечката фабрика „Таб Мак“.

Календар Влада: 
Friday, July 26, 2019 - 13:30 to 14:15