Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и министерот за економија, Крешник Бектеши

Денеска (29.07.2019), со почеток во 13:00 часот, во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и министерот за економија, Крешник Бектеши ќе одржат прес-конференција. 

Календар Влада: 
Понеделник, Јули 29, 2019 - 13:00 to Вторник, Јули 30, 2019 - 13:45