Работна посета на претседателот на Владата на Р. Бугарија, Бојко Борисов на Р. Северна Македонија

На 1 август 2019 година (четврток), претседателот на Владата на Република Бугарија, Бојко Борисов ќе оствари работна посета на Република Северна Македонија, при што домаќин на посетата ќе биде премиерот Зоран Заев. Во рамки на посетата предвидени се активности на повеќе локации во Скопје и Дојран.

Календар Влада: 
Thursday, August 1, 2019 (All day)