Изјава за медиуми на портпаролот на Владата, Муамет Хоџа

Денеска (среда), 21 август 2019 година, со почеток во 15:15 часот пред главниот влез на Владата на Република Северна Македонија, портпаролот Муамет Хоџа ќе даде изјава за медиумите во врска со случајот „Рекет“.

Календар Влада: 
Wednesday, August 21, 2019 - 15:15 to 16:15