Обраќање на премиерот Заев по повод одбележувањето на денот на рударите и јубилеј 40 години работење на рудникот „Бучим“

Во среда (28 август 2019 година), со почеток во 11 часот, кај рудникот „Бучим“, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, ќе присуствува и ќе се обрати на настан посветен на одбележувањето на Денот на рударите и воедно одбележување на јубилејот 40 години работење на рудникот „Бучим“.
 

Календар Влада: 
Среда, Август 28, 2019 - 11:00 to 12:00